Kayadibi İlkokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmak istiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.

Misyon: Atatürkçü düşünceye sahip, bilimsel, sosyal, toplumun ve insanlığın değerlerine inanan, kültürüne bağlı ve teknolojik yeniliklere açık, insan haklarına saygılı, çevresine ve ülke sorunlarına duyarlı, üretken, ve Kayadibi İlkokullu olmaktan onur duyan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: --

Saatler: 09:00- 14:30
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 272 322 24 45

WEB - https://kayadibiilk.meb.k12.tr

Adres - Kayadibi Köyü Sinanpaşa / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KAYADİBİ KÖYÜ, AFYONKARAHİSAR İLİ SİNANPAŞA İLÇESİNE BAĞLI 850 NÜFUSLU ŞİRİN BİR KÖYDÜR.

Adres - Kayadibi Köyü Sinanpaşa / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım İL MERKEZİNE HER SAAT BAŞI GECE 12´YE KADAR MİNİBÜSÜMÜZ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 28 KM , İLÇE MERKEZİNE 19 KM MESAFEDEDİR.